dinsdag 28 juli 2009

Laura's sketch 31

Vandaag een verschrikkelijke dag gehad met de kids. Sinds een paar weken is het voor hun onmogelijk om even lekker rustig te spelen... Alles wat de een heeft MOET de ander hebben, zitten ze allebei aan een kant van de kamer zoeken ze elkaar toch weer op!!! Ik was vanavond dan ook echt toe aan wat tijd voor mijzelf. Gelukkig was de sketch van 2S4Y leuk, dus ben ik daar lekker mee gaan stoeien.Ook voor deze kaart het papier van American Crafts gebruikt. Het is 1) erg leuk/vrolijk papier en 2) als papier eenmaal bij de "restjes" ligt dan ga ik er niet (zo snel) meer mee aan de slag.

Tot mijn grote vreugde ontdek ik net dat op het geheugenkaartje waar deze foto op staat, de foto's bevat van de tweede verjaardag van Thiemo!!!!! Ik dacht dat deze foto's op een kapot kaartje stonden....

12 opmerkingen:

Dora zei

Wat vervelend dat met de kids, en dat dan ook nog in de vakantie, maar ik hoop dat dat snel weer overgaat. Wat een geluk dat die foto's op deze kaart stonden! En de kaart, ....heerlijk, en ik heb dat ook hoor met de restjes, moet me er dan echt weer toe zetten om daar doorheen te gaan. Deze kaart stemt je erg vrolijk

Groetjes Dora

Liszha zei

Wat een mooie kaart. Zo vrolijk. Ja, restjes.............je denkt dat je er nog wat mee zal doen maar ondertussen kan je er de chinese muur mee plaveien.

cheryln zei

so pretty! love the flower and the great colors!

Anja (scrappie) zei

Prachtige kaart hoor en heel herkenbaar van je kids hoop dat het nu beter gaat. Bedankt voor het meespelen bij 2sketches4you.

Laura Davis zei

This is so funky and fun! Thanks for playing at 2S4Y!
Laura

Alexandra zei

Het is inderdaad leuk papier en je hebt er een leuke kaart van gemaakt. Wat een geluk dat de foto's van je zoontje nog op deze geheugenkaart stond.
Groetjes

Joke zei

Wat ben ik blij dat mijn meiden inmiddels die fase gehad hebben. Ook ik heb weleens het gevoel gehad alleen maar politie-agentje te spelen. Je weet dat het voorbij gaat maar op het moment dat je er midden in zit is het loodzwaar. Sterkte.
Wel heerlijk dat ze 's avond vroeg in bed liggen en dat je dan heerlijk kunt scrappen. Gaaf papier en een hele leuke kaart.

Groetjes,
Joke.

p.s. Mijn meiden doen tegenwoordig 's avonds laat het licht uit, haha.

Maria zei

Oh wat herkenbaar! Mijn kids zijn ook van 2006 en 2008, ook eerst een jongetje en dan een meisje! En ook hier hebben we van die dagen ... soms zijn ze heel lief samen, maar soms ... precies wat jij schrijft! Dan ben je inderdaad even toe aan wat tijd voor jezelf! En wat heerlijk dat we dan even kunnen freubelen hé!
Mooie kaart en heel vrolijk papier!

groetjes Maria

Willyo Alsyah P.Pratama zei

very beautyfull blog, I come from indonesia, i visited your blog, don't forget ,please visit my blog

Willyo Alsyah P.Pratama zei

come back again...follow your blog..please follow me again..thanks

Floortje zei

Allereerst: van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een geweldig kado heb je gekregen en al lekker mee gespeelt zag ik (ik vond de kaart met al die maanden onder elkaar juist heel gaaf...)
Veel plezier vandaag!(niet de visite de deur uitkijken omdat je met je Silhouette wil spelen hoor!)
Groetjes, Floortje

Andrea zei

hey Danielle,

Ik ben een nieuwe blogger net nieuw en via dora terecht gekomen bij jou.
Mijn antwoord op jou kaartjes is sssuper echt leuke kaartjes. en deze is wel erg leuk, lekker fel en gestreept, echt toppy.

ik ga weer ff verder snuffelen.

groetjes Andrea