maandag 20 juli 2009

Hij is besteld!!!Jippie, vanaf woensdag ben ik de trotse bezitter van dit super apparaat!!! Afgelopen zaterdag dan eindelijk mijn silhouette SD bij Dolls & Decorations besteld. Er ging helaas iets fout met het overmaken via Ideal, waardoor ik het bedrag uiteindelijk handmatig heb moeten overschrijven. Helaas, gaat het dan een stuk minder snel en moet ik nog een extra dagje wachten... Gelukkig heeft Petra al wel bevestigd dat mijn pakketje voor verzending klaarstaat, jippie!!!!

De silhouette is een cadeautje van Vincent (en mij) voor mijn (alweer) 30ste verjaardag. Aangezien ik pas 4 augustus jarig ben, zou ik dus nog even moeten wachten... Dat gaat mij natuurlijk niet lukken dus de komende dagen maar extra lief voor Vincent zijn, zodat ik er toch gelijk mee kan spelen! ;-))

3 opmerkingen:

Dora zei

Wat lief, en wat gaaf, gefeliciteerd met je nieuwe speelgoed;) Het is erg leuk hoor. Ik moet zeggen dat ik die van mijnu iets minder gebruik, maar dat komt omdat ik geen scrapkamer heb, maar een keukentafel....dan wordt het te vol, maar hij is heel erg handig!
groetjes Dora

Alexandra zei

Wat heerlijk, ik heb hem ook vorig jaar (voor een groot deel) van mijn man voor mijn verjaardag gehad. Gebruik het niet overdreven veel, maar ben er nog steeds heel blij mee, je moet er ook leren mee om te gaan.
Veel plezier met je Sil, maar dat zal wel gaan lukken.

Liszha zei

Oh, ik ben jaloers!