donderdag 28 mei 2009

Gecondoleerd...

Tja, kaarten zijn niet altijd bedoeld voor de meest vrolijke gebeurtenissen. Bij de broer van mijn collega is in november urinewegkanker geconstateerd en sindsdien gaat het erg slecht. Inmiddels uitzaaiingen naar de lever, nieren, lymfeklieren en afgelopen vrijdag hebben ze gehoord dat hij nu ook botkanker heeft... Zo sneu, een man van 42 jaar net getrouwd en een kindje van 2,5 jaar. Het erge is dan ook nog dat mijn collega over 5 weken gaat trouwen! Natuurlijk superleuk, maar deze situatie overschaduwt toch de voorbereidingen die eigenlijk zo leuk moeten zijn.Aangezien iedereen denkt dat hij het niet heel lang meer zal volhouden, heb ik alvast een kaartje voor mijn collega gemaakt (beetje snel misschien, maar ik had er nu "inspiratie" voor). Het spreekt voor zich dat ik de kaart niet teveel opgeleukt heb.

Ik heb begin deze week de sketch van 2S4Y bekeken, maar wilde er niets mee doen. Nu achteraf vind ik dat deze kaart toch iets weg heeft van Kazan's sketch #27.

8 opmerkingen:

Joke zei

Wat een afschuwelijk verhaal!
Ik wens jullie allemaal veel sterkte toe. En ik vind je kaart erg mooi en stemmig.

Kazan Clark zei

This is so simple and elegant. I love the bold statement of the colors and the texture. Great take on the Sketch Danielle - thanks for playing
:) Kazan

KimmyS zei

This is one of the most striking and beautiful sympathy cards I have seen.
Wonderful
Thank you so much for playing along this week

~Lori (loree2000 SCS) zei

This is very classy! Wonderful colors too!

Alexandra zei

Het is ook wel een moeilijk onderwerp, maar je bent er zeer in geslaagd om voor dit thema een kaart te maken.

Elena zei

Wat een mooie stijlvolle kaart, jammer dat hij voor zo'n nare gebeurtenis is.... Sommige mensen hebben echt dubbel pech...
xx

Floortje zei

Wat een stijlvolle kaart, die vlinders geven het iets heel mooi subtiels. Een voorbeeld voor als ik zelf eens zo'n kaart nodig heb. Wat een verdrietig verhaal overigens, kan me voorstellen dat je meeleeft met je collega.
Groetjes, Floortje

Ann Marie zei

vreselijk is deze situatie maar je hebt er een prachtige kaart voor gemaakt heel stijlvol