vrijdag 26 februari 2010

Always and Forever

Nu eens geen LO van de kids, maar gewoon van ons samen. De foto is gemaakt tijdens de Kerst, maar aangezien er geen kerstboom, oid te zien is kan ik hem gerust nu nog gebruiken.



De LO is gebaseerd op sketch #92 van Creative Scrappers. Ik heb nog nooit zoveel met de Silhouette gewerkt voor een LO, maar ik weet nu dat ik dat vaker ga doen. Zelfs die smalle dunne woorden zijn geen probleem voor m'n Silly!

dinsdag 23 februari 2010

.... 60 jaar

Binnenkort wordt mijn schoonmoeder alweer 60 jaar! Ze kan/wil het zelf nog niet geloven en heeft daarom ook helemaal geen zin om haar verjaardag te vieren. Om haar niet met de neus op de feiten te drukken, heb ik geen kaart met zo'n hele grote dikke 60 gemaakt. In plaats daarvan een heel bescheiden "Happy birthday". En aan de andere kant wilde ik gewoon heel erg graag mijn nieuwe stempels van JustRite gebruiken. Ze zijn zoooo leuk en je kunt er echt eindeloos mee combineren. De set bestaat uit 10 teksten, 10 ronden, hoofdletters, kleine letters en symbolen. Daarnaast kun je er zoveel uitbreidingen op kopenl, maar daar wacht ik nog maar ff mee. ;-)


Enneh, worden jullie ook niet helemaal vrolijk van dit heerlijke weer vandaag!!! Eindelijk een stralend zonnetje en het is droog, dus straks lekker met de kids naar buiten. :-))))

woensdag 3 februari 2010

Trouwdag

Maandag 8 februari zijn mijn ouders alweer 37 jaar getrouwd, dus een goede gelegenheid voor een kaartje. De kaart is gebaseerd op Kazan's sketch #45. Een leuke sketch, gewoon lekker simpel. ;-)



Verder heb ik gisteren het bericht van Fedex ontvangen, dat mijn Epic 6 vrijdag aanstaande wordt afgeleverd!!!!!! Ik eb gisteren gelijk een aantal nestabilities via internet gekocht. Er was een aanbieding waar ik geen "nee" tegen kon zeggen, nl. 3 halen en 2 betalen! Tja, ik blijf een Nederlander, dus gelijk maar gekocht. En ook niet onbelangrijk, 80 knipvellen gratis..... ;-) Hahahaha, gelukkig heeft Vincent een aantal tantes die helemaal into 3D zijn.