woensdag 23 december 2009

Ach beter goed gejat, dan slecht bedacht... ;-)

Zo vandaag was het dan eindelijk zover: Thiemo gaat trakteren op de creche! De eerste keer dat het geen stress-werk was, want alles was keurig al op dinsdagOCHTEND af!


De ideeen komen af van Ingrid. Ik vond haar slinger zo schattig, dat ik ook echt zoiets wilde maken. Het mandje met de traktaties zag er nogal kaal uit, dus perfect voor een slingertje. Ik heb de slinger niet al teveel versierd, anders denken die juffen dat ik echt geen leven heb... ;-)

Vincent heeft vandaag de kinderen gebracht en gehaald, en hij vertelde dat de juffen erg enthousiast waren. Kortom, missie volbracht en GESLAAGD!

zondag 13 december 2009

Warm Winter Wishes

Waarschijnlijk is dit het laatste kerstkaartje van dit jaar. Ik moet er eigenlijk nog een paar maken, maar ben bang dat ik daar geen tijd meer voor heb. Ik moet echt eerst de afscheidscadeautjes van Thiemo maken!


Voor deze kaart heb ik gebruik gemaakt van mijn nieuwe embossingmal van Cuttlebug. Ik heb er nog 2 besteld, maaar ik denk dat ik die voorlopig niet kan gebruiken.... Afgelopen donderdag is namelijk mijn Revolution "overleden". Een van de tandwieltjes is versleten en het is lastig (beter gezegd onmogelijk) om dit tandwieltje los te kopen. Ik heb Quickutz gemaild over mijn probleem, en ik hoop heel stiekem dat ik een nieuwe toegezonden krijg. Dus allemaal ff duimen voor me! En anders wordt het de Epic 6 aanschaffen, en dat is op zich ook helemaal niet vervelend! ;-)

donderdag 10 december 2009

Snelste kaartje ooit!

Ojee, er moeten nog kaarten op de post voor de verjaardagslijst van D&D. Ik grijp naar de doos met mijn kaarten en tot mijn grote schrik.... 1 verjaardagskaart en 6 KERSTkaarten...slik! De kinderen vanmiddag wat later op bed gelegd in de hoop dat ze dan wat langer slapen!!! Maar tot mijn eigen verbazing was dat eigenlijk niet nodig, want deze kaart is in minder dan 30 minuten af. De personen die mij kennen, weten dat ik een "trage" scrapper ben. Ik weet nooit wat ik wil, en denk ik het te weten dan verander ik de kaart alsnog op het laatste moment. De kaart is gebaseerd op de sketch 44 van Card Patterns. Ik moet zeggen dat ik nog best tevreden ben over het eindresultaat. Straks (als de kinderen wakker zijn) de jassen aan en op naar brievenbus!



Heb ik trouwens al verteld dat ik dinsdag 5 januari naar De Zwaluwhoeve ga??? Mijn moeder heeft 2 gratis toegangskaarten gewonnen met de postcodeloterij. Aangezien zij helemaal niet van de sauna's etc. is, hebben Vincent en ik de kaarten gekregen. Ik heb er ook nog heerlijke massages en gezichtsbehandelingen bijgeboekt! Ik kan niet wachten tot het zover is, maar eerst nog even Kerst, Oud & Nieuw en Thiemo's verjaardag vieren. ;-))

dinsdag 8 december 2009

Tag Lara

Een collega is een aantal weken geleden (of zijn het inmiddels maanden...) voor de eerste keer vader geworden. Het is een meisje en ze heet Lara.


Het heeft een tijdje geduurd voordat ik van iedereen geld had ontvangen, maar gisteren was het dan toch eindelijk zover. Vanmiddag snel een paar speeltjes gekocht en ingepakt. Om het toch iets persoonlijker te maken, heb ik een tag gemaakt. Aangezien het cadeau morgen wordt gegeven, kan ik geen foto met daglicht maken, dus vandaar dat de kleuren niet helemaal goed overkomen.

Trots

Deze foto is gemaakt tijdens een wandeling door het Westerpark in oktober. Thiemo lekker stoer aan het fietsen en Romy heeeeel erg trots dat ze nu zelf kan lopen. Tja, altijd maar in je buggy zitten is natuurlijk niet heel erg stoer!


Ik vind het papier echt ontzettend leuk. Het is van October Afternoon "Cherry Hill Shapes". Dit papier is nu zo goed als op, dus (helaas) geen nieuwe layout met deze lijn... Maar gelukkig liggen er nog genoeg andere leuke lijnen in de kast. ;-))

Vanavond moet ik echt aan de scrap. Voor morgen moet ik nog een tag maken voor een cadeau van een collega. Eindelijk van iedereen geld ontvangen voor het babycadeau, al zal het nu meer een cadeau voor haar eerste verjaardag worden.... Daarnaast nog een leuke wikkel + tag maken voor juf Hande. Thiemo is helemaal gek op haar en ze viert vandaag haar verjaardag. Aangezien Thiemo nooit op de dinsdag naar de creche gaat, geeft hij het morgen.

En dan in de loop van de week nog 15 tags maken voor zijn uitdeelcadeautjes en 4 cadeauverpakkingen voor de juffen.... Nog een boel te doen, dus de kerstkaarten worden maar weer gewoon gekochte kaarten. ;-)