donderdag 10 december 2009

Snelste kaartje ooit!

Ojee, er moeten nog kaarten op de post voor de verjaardagslijst van D&D. Ik grijp naar de doos met mijn kaarten en tot mijn grote schrik.... 1 verjaardagskaart en 6 KERSTkaarten...slik! De kinderen vanmiddag wat later op bed gelegd in de hoop dat ze dan wat langer slapen!!! Maar tot mijn eigen verbazing was dat eigenlijk niet nodig, want deze kaart is in minder dan 30 minuten af. De personen die mij kennen, weten dat ik een "trage" scrapper ben. Ik weet nooit wat ik wil, en denk ik het te weten dan verander ik de kaart alsnog op het laatste moment. De kaart is gebaseerd op de sketch 44 van Card Patterns. Ik moet zeggen dat ik nog best tevreden ben over het eindresultaat. Straks (als de kinderen wakker zijn) de jassen aan en op naar brievenbus!Heb ik trouwens al verteld dat ik dinsdag 5 januari naar De Zwaluwhoeve ga??? Mijn moeder heeft 2 gratis toegangskaarten gewonnen met de postcodeloterij. Aangezien zij helemaal niet van de sauna's etc. is, hebben Vincent en ik de kaarten gekregen. Ik heb er ook nog heerlijke massages en gezichtsbehandelingen bijgeboekt! Ik kan niet wachten tot het zover is, maar eerst nog even Kerst, Oud & Nieuw en Thiemo's verjaardag vieren. ;-))

8 opmerkingen:

Ingrids weblog zei

Leuke kaart!!!

Groetjes Ingrid.

Dora zei

Snel maar errug leuk, mooie kleurencombi!

Teresa Kline aka va.sunshine zei

wow, I luv this, super great job...have a wonderful day!

enjoy *~*

Chris zei

Love the shape of your card! so pretty...Glad you could play along over at Card Patterns. Thanks so much!

It's such fun to be the sponsor this week and see all the great submissions. I hope you can visit my blog too where I have a second chance for a prize plus my take on the sketch. :)
http://allamericanstampers.blogspot.com/2009/12/sponsoring-card-patterns.html

Elena zei

SUPER KAARTJE! Nog ff en je haalt me in.. ;-)

BTW, heerlijk zeg een dagje naar de zwaluwhoeve! Geniet ervan met zn tweetjes!

xx

Alexandra zei

Ik heb dat ook, kan dan niet kiezen welke materialen/technieken ik wil gebruiken. Of het formaat van de kaart klopt dan weer niet. En zo gaat er toch veel tijd in zitten.
Maar de kaart ziet er heel leuk uit.

Floortje zei

Snel of niet: hij is mooi!
En de Zwaluwhoeve....mmmmm....heerlijk! Daar ging in vroeger regelmatig naartoe, zo heerlijk! Geniet ervan.
Groetjes, Floortje

Lisan zei

Leuke kaart! Fijne verjaardag!