dinsdag 8 december 2009

Trots

Deze foto is gemaakt tijdens een wandeling door het Westerpark in oktober. Thiemo lekker stoer aan het fietsen en Romy heeeeel erg trots dat ze nu zelf kan lopen. Tja, altijd maar in je buggy zitten is natuurlijk niet heel erg stoer!


Ik vind het papier echt ontzettend leuk. Het is van October Afternoon "Cherry Hill Shapes". Dit papier is nu zo goed als op, dus (helaas) geen nieuwe layout met deze lijn... Maar gelukkig liggen er nog genoeg andere leuke lijnen in de kast. ;-))

Vanavond moet ik echt aan de scrap. Voor morgen moet ik nog een tag maken voor een cadeau van een collega. Eindelijk van iedereen geld ontvangen voor het babycadeau, al zal het nu meer een cadeau voor haar eerste verjaardag worden.... Daarnaast nog een leuke wikkel + tag maken voor juf Hande. Thiemo is helemaal gek op haar en ze viert vandaag haar verjaardag. Aangezien Thiemo nooit op de dinsdag naar de creche gaat, geeft hij het morgen.

En dan in de loop van de week nog 15 tags maken voor zijn uitdeelcadeautjes en 4 cadeauverpakkingen voor de juffen.... Nog een boel te doen, dus de kerstkaarten worden maar weer gewoon gekochte kaarten. ;-)

5 opmerkingen:

Ilonka zei

hoi Danielle schitterend gemaakt en wat een vrolijk papier.

Groetjes ilonka

Dora zei

prachtige lo, en dit papier is er prima voor geschikt!

Floortje zei

Wat een enige foto, dat trotse bekkie en die geinige staartjes! Ja en je layout is natuurlijk ook super! Je hebt het nog druk zeg, succes en plezier ermee!
Groetjes, Floortje

Alexandra zei

Ze kijkt er ook echt zo trots bij, geweldig. De layout ziet er ook geweldig uit.

Elena zei

Wat een leuke dingen weer! Die LO van Romy is echt helemaal top!
Wat kijkt ze super trots! Stoere meid!

Je krijgt het nog druk! Als ik je ergens mee kan helpen??

xx