donderdag 28 mei 2009

Gecondoleerd...

Tja, kaarten zijn niet altijd bedoeld voor de meest vrolijke gebeurtenissen. Bij de broer van mijn collega is in november urinewegkanker geconstateerd en sindsdien gaat het erg slecht. Inmiddels uitzaaiingen naar de lever, nieren, lymfeklieren en afgelopen vrijdag hebben ze gehoord dat hij nu ook botkanker heeft... Zo sneu, een man van 42 jaar net getrouwd en een kindje van 2,5 jaar. Het erge is dan ook nog dat mijn collega over 5 weken gaat trouwen! Natuurlijk superleuk, maar deze situatie overschaduwt toch de voorbereidingen die eigenlijk zo leuk moeten zijn.



Aangezien iedereen denkt dat hij het niet heel lang meer zal volhouden, heb ik alvast een kaartje voor mijn collega gemaakt (beetje snel misschien, maar ik had er nu "inspiratie" voor). Het spreekt voor zich dat ik de kaart niet teveel opgeleukt heb.

Ik heb begin deze week de sketch van 2S4Y bekeken, maar wilde er niets mee doen. Nu achteraf vind ik dat deze kaart toch iets weg heeft van Kazan's sketch #27.

dinsdag 26 mei 2009

Cardpatterns sketch #16


Mijn oom en tante houden op 21 juni a.s. een groot feest, omdat mijn oom 65 jaar wordt, mijn tante dit jaar met de VUT gaat en daarnaast zijn ze dit jaar ook 35 jaar getrouwd. Voor hun een reden om een alle familieleden en vrienden uit te nodigen voor een gezellig feest!!! Echt heel erg leuk om nu niet een keer al je familie op een begravenis te zien, maar gewoon lekker bijkletsen met een drankje en een lekker hapje!

Om door te geven dat we aanwezig zijn, heb ik een kaart voor ze gemaakt. Mijn tante is nogal klassiek en dus is deze papierlijn van Scenic Route perfect! De kaart is gebaseerd op sketch #16 van Cardpatterns.

Uiteraard heb ik voor deze kaart mijn nieuwe pons van EK Succes gebruikt! Hij is bijna niet meer te verkrijgen, maar gelukkig vond ik hem op de Creabeurs afgelopen zondag!!!

donderdag 21 mei 2009

CP sketch #15

Deze week weer lekker aan de slag gegaan met de sketch van Cardpatterns. Naast dat ik het leuk vind om sketches te maken, is het ook echt noodzaak! Mijn kaartenvoorraad is namelijk behoorlijk aan het opraken...



Ik blijf het toch wel lastig vinden om iedere keer een (heel) andere kaart te maken. Op de een of andere manier blijf ik toch naar de zelfde opzet terugvallen en grijp ik graag naar sterren of mijn bloemenstans... maar deze week niet. Ik heb zowaar EINDELIJK eens bloemen gebruikt. Ik vind bloemen echt superleuk en heb er ook aardig wat op voorraad, maar ik gebruik ze eigenlijk nooit! Bloemen vind ik niet echt bij mij passen... Deze week dus eigenwijs geweest en nu toch maar eens "echte" bloemen gebruikt.

zondag 17 mei 2009

Beauty sleep



Wat is het toch (voor het scrappen) leuk om een zoontje en een dochtertje te hebben. Voor Thiemo lekker stoere layouts maken en voor Romy lekker bezig zijn met veel roze, bloemetjes, etc. Voor deze layout van Romy heb ik gebruik gemaakt van Deena's Penny Lane lijn van My Mind's Eye. Echt geweldig papier, ondanks dat het roze is, bloemetjes en vogeltjes heeft is het door de papierstructuur toch stoer. Tja Romy is ook niet echt een meisje-meisje, dus perfect papier voor haar!!!

donderdag 7 mei 2009

CP Sketch #13


Ik had deze week met mijzelf afgesproken om een keer geen sterren te gebruiken! Sinds ik die stanzen heb, verwerk ik eigenlijk altijd sterren op mijn kaarten en layouts. Vol goede moed sketch #13 van Cardpatterns bekeken, maar tot mijn grote schrik is er een ster in de sketch verwerkt... Oei, dat wordt lastig. De sterren hebben me 2 avonden lang (het wilde maar niet lukken met die sketch) liggen aanstaren, maar het is gelukt!!! Geen sterren, maar een bloem.

Voor deze kaart heb ik wel behoorlijk wat papier gebruikt (en weggegooid...), maar uiteindelijk is er toch een kaart gekomen waar ik best tevreden over ben. Yeh, missie geslaagd!!!

maandag 4 mei 2009

Dolle pret

Na het weken uitgesteld te hebben, heb ik nu dan toch maar eens de software van mijn fotoprinter op de laptop geinstalleerd! Kan ik eindelijk zelf foto's afdrukken en dus ook eindelijk een foto van Romy scrappen.

Ik heb zoveel leuk "meisjes-papier" liggen en deze papierlijn van Cosmo Cricket vind ik echt superleuk, maar ook wel stoer! Uiteraard heb ik voor deze layout ook mijn nieuwe hotfix gebruikt en wat is dat leuk om te doen!!!