woensdag 29 april 2009

Boswandeling met oma

Naar aanleiding van de sketch van Creative Scrappers #48 heb ik deze layout gemaakt. Uiteraard heb ik een aantal nieuwe spullen gebruikt die ik bij Dolls & Decorations besteld heb.




zondag 26 april 2009

Deze week viert een van de juffen van Thiemo haar verjaardag. Ik koop eigenlijk altijd voor je de juffen gezichtsmaskertjes en pak deze dan op een leuke manier in. Het in ongelooflijk als je ziet hoeveel kindjes met een doosje Merci aankomen...

Aangezien het cadeautje namens Thiemo is, heb ik geprobeerd om hem een beetje stoer te houden. Niet te veel knoopjes, lintjes, etc.

donderdag 16 april 2009

Creative Scrappers sketch #47

Deze week weer lekker aan de slag gegaan met sketch 47 van Creative Scrappers. Ik vind het echt weer super om lekker met foto's aan de slag gaan en het geeft me toch ook een beetje "rust" dat ik weer met de fotoboeken van de kids bezig ben. De stapel foto's bleef namelijk veel te groot en het aantal foto's op de pc die nog verwerkt/afgedrukt moeten worden blijft groeien...

Op deze layout heb ik uiteraard zoveel mogelijk nieuwe spullen gebruikt en dat maakt het scrappen nog veel leuker! Het is wel grappig dat Vincent nu merkt dat je NIEUWE spullen nodig blijft hebben, yesyesyes!!! Hij is altijd erg eerlijk over wat hij van een kaart / layout vindt en deze keer moest de titel nog wat opgekrikt worden. Zijn voorstel was waterspetters, maar helaas heb ik die dus net niet.... Gevolg ik heb de titel maar zo gelaten en nog maar "een paar" brads toegevoegd. ;-)



Een superdag!!!

Het is vandaag de derde donderdag van april en dat betekent dat het vandaag "secretaressedag" is....Ikzelf vind dit absolute flauwekul en vind het echt belachelijk dat deze dag in het leven geroepen is. Gelukkig is de donderdag mijn vaste mamma-dag, dus voor mij geen versierde bureau's, flauwe grappen en aan het einde van de dag met een bos bloemen over straat te moeten lopen! Dit is mij vandaag allemaal bespaard gebleven, maar om 08.05 uur ging thuis de deurbel. En ja hoor, daar staat...mijn manager Dolf. Met in de ene hand een bos bloemen en in de andere een cadeaubon van de Intratuin!!! Echt heel erg leuk, dat hij deze moeite heeft genomen maar wel gek dat je eigen manager bij je op de stoep staat. Ik zal voor zijn verjaardag dus maar een extra mooie kaart (moeten) gaan maken ;-)

Het hoogtepunt van vandaag is dat 's middags mijn bestelling van Scrapware op de deurmat lag. Daar zijn dan eindelijk mijn STERREN, jeeheeeeeee!!! Daarnaast heb ik ook nog chipboard besteld voor de Revolution!!! Echt helemaal super dat ik nu gewoon chipboard sterren kan stanzen. Je hebt het chipboard echt in heel veel verschillende soorten dus dat wordt (over een tijdje) weer een bestelling plaatsen.

zondag 12 april 2009

Cardpatterns sketch #10

Allereest een Vrolijk Pasen voor iedereen en dat het maar heerlijk weer mag blijven!!!

Gisteren lekker aan de slag gegaan met de sketch van Cardpatterns, maar ook deze week vond ik hem best lastig. Het duurde daarom ook even voordat ik wist wat te gaan doen. Ik weet niet hoe het komt, maar ook deze keer heb ik weer niet al te vrolijke kleuren gebruikt... Mijn voorkeur gaat echt uit naar frisse kaarten, maar de afgelopen 2 weken is dat dus niet gelukt. Ik weet daarom ook niet of ik deze kaart nu wel zo leuk vind. Nou ja, dan maar een lekkere frisse LO (proberen te) maken deze week. Wordt vervolgd!

vrijdag 10 april 2009

Lief zusje

Naar aanleiding van sketch #46 van Creative Scrappers, heb ik deze week zowaar een layout gemaakt! Het beviel weer zo goed om een layout te maken, dat vanaf nu mijn voornemen is om iedere weer minimaal 1 kaart en layout te maken...! Misschien erg optimistisch, maar ik ga het gewoon proberen. :-)

Ik heb wel gemerkt dat een LO toch weer zo anders scrappen is dan een kaart! Een kaart heb je bijvoorbeeld in een tel rondom genaaid, maar bij een LO gaat daar (zo is gebleken) toch wel iets meer tijd in zitten... ;-)

dinsdag 7 april 2009

Card patterns sketch #9

Vandaag zit het weer een beetje tegen, dus in plaats van lekker naar de speeltuin gaan zijn we 's morgens maar naar het Stadshart geweest. Op zoek naar een pet en nog wat truitjes voor Romy! Zowaar had de H&M een keer leuke kleertjes, dus de rekken leeg geplunderd en snel afrekenen. In een andere winkel een leuke wit pet gevonden, dus met een uurtje waren de tassen weer gevuld en mijn portemonnee weer een stuk leeger... Thuis lekker iets gegeten en vervolgens de kids naar bed voor de middagslaap. In plaats van een beetje schoonmaken in huis, ben ik lekker naar mijn scrapkamer gegaan. Ik had zo'n zin om met mijn nieuwe aankopen aan de slag te gaan!!!

De sketch van Cardpatterns vond ik best lastig en had dan ook wat moeite om te starten. Gelukkig liet de inspiratie niet al te lang op zich wachten en was mijn kaartje na iets langer dan uurtje klaar!

zondag 5 april 2009

Paper & Pictures = hebberigheid

Joehoe, vandaag was het dan eindelijk zover. Elena en ik gaan naar Paper & Pictures. De afgelopen weken niets gekocht en zelfs niet naar de Creabeurs geweest, omdat ik vandaag "los" wilde gaan... Om 10.45 uur in de auto stappen bij Elena en een klein uurtje later stapte ik "zo blij als een kind" de winkel in. Jeetje, wat een ontzettend grote, maar vooral gezellige winkel!!! Voordat ik er heen ging had ik mijn twijfels over de decoratie-artikelen, maar dat staat juist superleuk!

Het papierassortiment is echt ongelooflijk, zeker omdat ze ook zoooo veel leuk papier voor jongens hebben! Ik ging eigenljk voornamelijk voor embellishments, maar de stapel papier is uiteindelijk best groot geworden!

Na ruim anderhalf uur toch maar afgerekend, want je moet een keer stoppen met hebberig zijn. Met een grote glimlach en 2 volle tasjes op naar een cafetjes om lekker iets te eten, en daarna terug naar Zoetermeer.... In het eetcafe hebben we schaamteloos alle spullen uitgestald, bekeken en het nieuwe Scrapbookmagazine doorgebladerd. Dat laatste had ik misschien niet moeten doen, want ik kwam erachter dat ik toch echt nog wat spullen nodig had. Snel het broodje naar binnen werken dus en dan toch nog eventjes terug gaan.

We hoopten dat niemand uit de winkel ons zou opmerken, maar niets was minder waar!!! "Hallo, toch nog maar een rondje maken...!". "Ja, maar we gaan ons inhouden!" Dat kwam er waarschijnlijk erg ongeloofwaardig uit en zo bleek het uiteindelijk ook. De schade was iets beperkter dan de eerste keer, maar alsnog een behoorlijk bedrag om af te rekenen. Als dankje mochten we nu 2 rolletjes uitzoeken ipv 1 rolletje. Een klein gebaar, maar wel ontzettend leuk! Toen maar echt op naar Zoetermeer. De achterbank vol met witte tasjes en Elena en ik voorin de auto met toch wel een schaamtegevoel... Wat ontzettend hebberig dat we zo verschrikkelijk los zijn gegaan!!!

woensdag 1 april 2009

CP sketch #8

Heerlijk de lente is weer een beetje teruggekomen! De zon schijnt weer lekker, de tuindeuren staan open en op straat zijn alle kinderen weer aan het spelen. Helaas heeft mijn kledingkast nog niet echt het lentegevoel, dus ben ik gisteren eens even lekker wezen shoppen. Na een paar uurtjes shoppen waren de tassen gevuld met gele, rode en roze kledingstukken voor mijzelf. Uiteraard kon ik het niet laten om niets voor de kids te kopen, dus ook voor hen kan de zomer nu echt gaan beginnen! Door alle kleurige aankopen had ik ook gelijk zin om weer een "fleurige" kaart te maken. De sketch van Cardpatterns zag er weer super uit, dus met veel plezier en een zonnig gevoel ben ik aan de slag gegaan!