zondag 5 april 2009

Paper & Pictures = hebberigheid

Joehoe, vandaag was het dan eindelijk zover. Elena en ik gaan naar Paper & Pictures. De afgelopen weken niets gekocht en zelfs niet naar de Creabeurs geweest, omdat ik vandaag "los" wilde gaan... Om 10.45 uur in de auto stappen bij Elena en een klein uurtje later stapte ik "zo blij als een kind" de winkel in. Jeetje, wat een ontzettend grote, maar vooral gezellige winkel!!! Voordat ik er heen ging had ik mijn twijfels over de decoratie-artikelen, maar dat staat juist superleuk!

Het papierassortiment is echt ongelooflijk, zeker omdat ze ook zoooo veel leuk papier voor jongens hebben! Ik ging eigenljk voornamelijk voor embellishments, maar de stapel papier is uiteindelijk best groot geworden!

Na ruim anderhalf uur toch maar afgerekend, want je moet een keer stoppen met hebberig zijn. Met een grote glimlach en 2 volle tasjes op naar een cafetjes om lekker iets te eten, en daarna terug naar Zoetermeer.... In het eetcafe hebben we schaamteloos alle spullen uitgestald, bekeken en het nieuwe Scrapbookmagazine doorgebladerd. Dat laatste had ik misschien niet moeten doen, want ik kwam erachter dat ik toch echt nog wat spullen nodig had. Snel het broodje naar binnen werken dus en dan toch nog eventjes terug gaan.

We hoopten dat niemand uit de winkel ons zou opmerken, maar niets was minder waar!!! "Hallo, toch nog maar een rondje maken...!". "Ja, maar we gaan ons inhouden!" Dat kwam er waarschijnlijk erg ongeloofwaardig uit en zo bleek het uiteindelijk ook. De schade was iets beperkter dan de eerste keer, maar alsnog een behoorlijk bedrag om af te rekenen. Als dankje mochten we nu 2 rolletjes uitzoeken ipv 1 rolletje. Een klein gebaar, maar wel ontzettend leuk! Toen maar echt op naar Zoetermeer. De achterbank vol met witte tasjes en Elena en ik voorin de auto met toch wel een schaamtegevoel... Wat ontzettend hebberig dat we zo verschrikkelijk los zijn gegaan!!!

3 opmerkingen:

Elena zei

Praat voor jezelf...... Ik heb me keurig gedragen en echt niet zooo veel gekocht....

PS. bonnetjes zijn verbrand, tasjes vernietigd en alle spullen opgeborgen.....

Wendy zei

Wat een leuke spullen heb je allemaal gekocht veel plezier ermee

Groetjes Wendy

Frida zei

Wat zullen jullie genoten hebben :)
Zooooo gaaf om in zo'n winkel rond te struinen!!!
Het is voor mij zo ver weg maar ik wil er heeeeeeeel graag een keer naartoe !

En nu maar SCRAPPEN !!