dinsdag 27 januari 2009

Laura's sketch 18

Vandaag weer het heerlijke "2Sketches4You-avondje". De kids op bed, Vincent aan het bowlen, dus heb ik het rijk (zoals iedere dinsdagavond) voor mij alleen! De sketch van deze week is weer erg leuk. Ik had dan ook sinds gisteren zo veel zin om aan de slag te gaan! Het is "quickutz-kaart" geworden, want eigenlijk alles is met gemaakt m.b.v. Quickutz-stanzen.

Lieve Romy

Sinds maanden heb ik weer een layout gemaakt. Ik begon namelijk een beetje nerveus te worden van de stapel foto's. Voor het eerste scrapalbum van Romy heb ik nu 2 pagina's gemaakt. Het is toch best wel weer lastig en helemaal als je 2 pagina's maakt. Ze moeten toch bijelkaar passen, maar ze mogen ook weer niet identiek zijn. Een leuke uitdaging dus weer. Persoonlijk vind ik de pagina's nog iets te kaal, maar kan nu gewoon niet bedenken wat ik kan toevoegen. Ik stop ze dus maar in het album en heb ik opeens een GEWELDIG idee, dan ga ik dat zeker doen!

Mijn eerste online crop

Afgelopen zaterdag heb ik meegedaan met mijn allereerste online crop bij Dolls & Decorations! Ik vond het echt superleuk om mee te doen, maar het is nog niet helemaal mijn ding. Ongelofelijk hoe de andere dames binnen een uur makkelijk een kaart afhebben, waarbij ze ook nog eens actief berichten op het forum aan het plaatsen zijn... Ik heb alleen aan de eerste challenge deelgenomen. Je mocht voor deze kaart alleen cardstock gebruiken. Ik had gelukkig leuk cardstock gekocht, dus dat kwam mooi uit! Wel heb ik geleerd, dat handmatig naaien tijdens zo'n crop niet handig is. En dat je alle spullen klaar moet leggen. Mijn kaart was op tijd af, maar het kaartje voor de fotocamera was kwijt Wat een gestress!!!

De tweede challenge was een "valentijns-kaart" maken, maar dat is niet echt mijn ding. Voor de andere 2 challenges was ik echt te moe, en ben toen maar gestopt. Tja, 2 dagen winkelen in regen / wind en met als resultaat dat je niets gekocht heb, is erg vermoeiend...

Gelukkig komt er in februari weer een online crop. Ik kan echt niet wachten om weer mee te doen!!! Wordt vervolgd.

Drie nieuwe quickutz dies!

Gisteren zag ik de leuke sketch van 2S4Y en op alle voorbeelden van het designteam stonden cupcakes!!! Echt superleuke kaarten, maar ja ik heb deze stans niet. Toen ik vorige week bij Scrapbook Nederland rondliep zag ik die stans liggen, maar heb hem toen maar niet gekocht (stom stom stom). Je raad het al, vandaag snel de kids in de auto gestopt en opnieuw naar Voorburg. Gelukkig, de stanzen waren nog op voorraad!!! Maar o jee, er lagen nog meer leuke stansen. Ach, je moet jezelf af en toe verwennen, dus heb ik mij getrakteerd op 3 nieuwe stanzen (en nog wat spulletje...). Ik kan niet wachten om vanavond aan de slag te gaan!

woensdag 21 januari 2009

Kazan's sketch 18

Vandaag eindelijk de kaart gemaakt aan de hand van sketch 18 van 2S4Y. Ik vond het weer superleuk om een kaart te maken, maar ik blijf het toch wel lastig vinden. Ik had eigenlijk al de moed opgegeven en wilde opruimen, toen ik opeens de chipboard-sterren zag liggen! Gelijk gestopt met opruimen en weer terug aan de scrap!

donderdag 8 januari 2009

Kazan's sketch 17


Ik heb voor de allereerste keer een kaart gemaakt aan de hand van een sketch. Ik vond het echt verschrikkelijk lastig, omdat je toch niet helemaal de "vrije" hand hebt. Na veel geknip, gepiep en geplak, is er toch een kaart uitgekomen.

zondag 4 januari 2009

Love

Vorige week heb ik bij Dolls & Decorations onder andere papier van Sassafras gekocht. Ik vond vooral de rand van dit papier heel erg leuk. Ik heb er een valentijns-kaart gemaakt.

Wish


Ik heb een nieuwe quickut-stans, namelijk de nesting shapes flowers. Ik vind het echt een heel leuke stans, en heb er daarom ook maar gelijk een kaart van gemaakt! Nu maar uitkijken dat ik niet op iedere kaart deze flowers ga gebruiken... ;-)

Alsjeblieft een cadeutje


Ik wilde weer eens een kaartje maken met een quickutz-stans als middelpunt. Toen de kaart af was, was ik niet helemaal tevreden. Maar nu ik er wat vaker naar gekeken heb, vind ik hem eigenlijk best leuk!