dinsdag 18 januari 2011

Na een hele lange tijd...

heb ik volgens mij de scrap-mood weer teruggevonden! De afgelopen maanden heb ik geen tijd / zin gehad om in mijn scrapkamer te komen. Veel te druk met leren en met mijn nieuwe baan als Pedagogisch Medewerker op een kinderdagverblijf... Na 11 jaar als secretaresse gewerkt te hebben, heb ik namelijk de stap genomen om te gaan doen wat ik altijd zo graag wilde, nameijk met kinderen werken... Dus via de NTI de opleiding SPW-4 volgen en een BBL-werkplek op een kinderdagverblijf geregeld. Vol goede moed en met heel veel enthousiasme begonnen aan deze nieuwe uitdaging, maar al heeeeel snel bleek ik helemaal geen 'juffie' te zijn. Ik word helemaal kriegelig van de vaste dagindeling! Geef mij maar storende telefoontjes, vervelende mailberichten, de hele dag naar een beeldscherm kijken en gewoon lekker de hele dag heerlijk druk bezig zijn... zucht.

Sinds december ben ik dan ook druk bezig met solliciteren, maar wat is het lastig om een parttime baan voor 24 uur per week met daarbij op woensdag en vrijdag vrij te zijn te vinden. Na 5 sollicitatiegesprekken is het me dan toch gelukt om DE BAAN te vinden!!! Ik heb vrijdag het arbeidsvoorwaardengesprek, maar het ziet er naar uit dat ik straks weer heerlijk als een secretaresse aan de slag kan gaan.

Dus over een paar dagen geen leerstress meer en hoofdpijn van zeurende ouders, maar volop tijd voor ontspanning en dus ook voor scrappen, heerlijk!!!!

2 opmerkingen:

Floortje zei

Ik ben benieuwd naar wat je hernieuwde scrapzin gaat opleveren.... Gefeliciteerd iig met je nieuwe baan, fijn dat het gelukt is! Je weet nu in ieder geval veel beter welke baan bij je past. Succes! Groetjes, Floortje

Dora zei

Wat fijn om weer wat te lezen van je.
En gefeliciteerd met je baan, ik ben benieuwd naar je creaties, en doe lekker rustig aan!