donderdag 27 augustus 2009

LO: auto's veel auto's

Deze foto is gemaakt tijdens onze vakantie in Italië aan het Gardameer. De omgeving is daar echt prachtig, maar ook de dorpjes zijn absoluut een bezoekje waard. Helaas denken kinderen (=Thiemo) daar iets anders over. Hij wilde alleen meer zwemmen, ijsjes eten en pizza eten... Gelukkig hadden de dorpjes erg veel winkeltjes, waaronder ook veel winkels met auto's! Als "compromis" mocht Thiemo bij ieder uitstapje een auto uitzoeken. Gelukkig is meneer helemaal NIET kieskeurig (ahum), dus nam hij uitgebreid de tijd om alle auto's te bekijken om zo een goede keuze te maken... Ook in deze winkel in Garda hebben we een behoorlijke tijd stilgestaan.



zaterdag 8 augustus 2009

Welcome home

Dave en Elena zijn momenteel drie weken naar Maleisie en komen eind van deze week weer naar huis toe. Nu kwam Vincent met het goede idee om, naast een bosje bloemen, ook een welkomstkaartje voor ze te maken. Om het een beetje een Nederlands-kaartje te laten zijn, heb ik voor de kleuren rood, blauw en wit gekozen.



Het uitsnijden is niet helemaal goed gelukt, want ik had toch een groter mesje in de Silhouette moeten gebruiken. Aangezien mijn witte papier zo goed als op is, kon ik het raster helaas niet nog een keer uitsnijden... Verder ben ik tevreden over deze kaart en zoals ik in mijn vorige bericht heb gezegd: "geen rommelige kaarten meer voor mij". ;-)

vrijdag 7 augustus 2009

Knufkus

Deze foto is gemaakt tijdens de vakantie in Italië dit jaar. Hoewel ik in een eerder bericht heb gemeld, dat Romy en Thiemo elkaar soms behoorlijk in de weg kunnen zitten, kan het dus ook anders!



Een knufkus is, knuffelen en elkaar een hele dikke kus geven!

Ik ben niet helemaal tevreden over de layout. Hij is wat aan de kale kant, maar ik weet even niet wat ik moet toevoegen. Ik vind die "rommelige" layouts altijd helemaal geweldig, maar het is niet mijn stijl. Ook deze keer val ik weer snel terug in symetrie, strak en rechthoekig, terwijl het dus eigenlijk een "rommelige" layout had moeten worden. Ik ga het dan ook echt niet meer proberen, vanaf nu dus strakke layouts en kaarten van daan! ;-))

Verjaardagskaarten

Afgelopen dinsdag (4 augustus) ben ik 30 jaar geworden!!! Zoals altijd is bijna iedereen met mijn verjaardag met vakantie, zodat het echt jarig-zijn gevoel er niet echt is. Dit jaar had ik dit gevoel wel, want wat heb ik een boel verjaardagskaarten ontvangen van de meiden van het Dolls & Decorations-forum!!!