woensdag 25 februari 2009

Laura's sketch #20

Ondanks dat ik mij vandaag niet helemaal lekker voel en dus een dagje vrij genomen heb, is het me toch gelukt om de kaart van 2s4u af te maken. Ik had zin om een lekkere frisse kaart te maken. Nu maar heel snel de kamer opruimen voordat vriendlief thuiskomt...

dinsdag 24 februari 2009

CP sketch #3

Op de site van Cardpatterns stond een leuke sketch voor deze week. Voor de allereerste keer heb ik een clearcard gebruikt. Het is wel even goed nadenken over hoe je alle bevestigt, want je wilt natuurlijk niet dat de "ontvanger" alle lijm / plakbandresten ziet... ;-)

dinsdag 3 februari 2009

Kazan's sketch 19

Het is weer dinsdag dus: 2Sketches4You dag! Maandag had ik de sketch al snel bekeken en had gelijk zin om aan de slag te gaan. Helaas is maandagavond mijn sportavond, waardoor ik tot vandaag moest wachten. Vanavond snel de kids op bed leggen, even forummen en dan lekker aan de slag! Ik wilde op deze kaart mijn nieuwe "butterfly" stans gebruiken, dus dat was mijn uitgangspunt. De kleuren zijn niet helemaal mijn stijl, maar je moet af en toe wat proberen. Dit klinkt allemaal wel zwaar eigenlijk, want ik heb nog helemaal geen eigen stijl! ;-))