dinsdag 31 juli 2007

Smullen!


Ik heb een lo-tje gemaakt van Thiemo die voor de eerste keer macaroni eet! Zoals je kunt zien, vindt hij het heerlijk. Gisteren was ik niet erg tevreden over deze lo, maar na een nachtje slapen begin ik hem al iets leuker te vinden. Ik vind de achtergrond namelijk iets te druk waardoor de foto's wegvallen, maar aan de andere kant vind ik hem ook weer rustig (weinig toevoegingen). Nou ja, je kunt nooit helemaal tevreden zijn met al je lo-tjes...



maandag 30 juli 2007

Verjaardag gevierd

Gisteren heb ik gezellig mijn verjaardag gevierd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er weinig van meegekregen heb, want ik heb eigenlijk alleen maar in de keuken gestaan! We waren van plan om lekker te gaan bbq-en, maar gezien de weersvoorspellingen hadden we de plannen maar iets aangepast. Op de bbq een paar sateetjes maken, en verder lekkere soep en sandwiches. Gelukkig was het 's middags redelijk lekker weer, dus de bbq kon aan! Naast de sateetjes gingen ook de knakworstjes voor de kinderen op het vuur. ;-)

Verder was het een drukke boel met de kinderen. Veel geren, melodietjes van het speelgoed en heel erg veel geknoei. Ach, ze hebben het lekker naar hun zin gehad en ik had het heerlijk vooruitzicht dat ze uiteindelijk naar huis zouden gaan. Met veel plezier heb ik ze snoeppakjes gegeven, en volgens mij vonden ze de pakjes helemaal geweldig ==> Missie geslaagd!!!

dinsdag 24 juli 2007

Snoeppakjes

Waarom vond je het vroeger als kind toch zo leuk om naar een verjaardag te gaan?
1. Om gezellig met al je neefjes en nichtjes te spelen!
2. Om lekker veel taart en chips eten, zodat je 's avonds niet hoefte te eten!
3. Om aan het eind van het feestje een zakje vol met snoepjes mee naar huis te krijgen!!!

Ik weet nog heel goed dat ik bij een oom en tante altijd eerst even mee naar de keuken moest, voordat ik naar huis mocht. Mijn tante kwam dan met de grote trommel vol met snoepzakjes, zodat ik "mijn zakje" kon uitzoeken!


Zondag aanstaande vier ik mijn verjaardag (iets eerder omdat wij op DE dag met vakantie zijn), en dan komen er ook een paar kinderen. Om nu ook zo'n leuke tante te zijn, heb ik leuke snoeppakjes voor ze gemaakt. Ik kan wel het snoep in zo'n boterhamzakje stoppen, maar dat vind ik iets te makkelijk. Ik hoop dat ze het leuk vinden!

zondag 22 juli 2007

Kaartje voor juf Marion


Juf Marion van de creche is zwanger! Iets eerder dan gepland, maar ook deze baby is van harte welkom. Je hoort het vaker dat de eerste erg lang duurt voordat het lukt, en dat de tweede er "ploeps" ineens is. Ik vind het in ieder geval een reden om haar te feliciteren door middel van een leuke kaart.


Het probleem bij mij is alleen nog dat het erg lang duurt voordat ik inspiratie heb. Mijn kasten puilen uit met papier, stempels, lintjes, knoopjes etc., maar helaas is het "potje inspiratie" nog erg leeg. Na veel gesurf op internet ben ik uiteindelijk op deze kaart uitgekomen. Ik moet zeggen dat ik er best blij mee ben. Nu maar hopen dat juf Marion blij verrast is als ze de kaart in het crecheboekje van Thiemo vindt.

zaterdag 21 juli 2007

Mijn weblog

Hehe, het is dan eindelijk zover mijn weblog is klaar om online te gaan. Een aantal maanden geleden had ik er al een aangemaakt, maar daar vond ik de layout gewoon niet leuk van. Vandaag wat rondgekeken en toen ontdekt dat je zelf een banner kunt maken, jippie! Gelijk een foto van een paar scrapspullen gemaakt en een nieuwe weblognaam verzonnen! Ik had genoeg leuke namen verzonnen, maar helaas was ik niet de enige... Na heel wat tevergeefse pogingen is het dan eindelijk "scrappen4ever" geworden!