vrijdag 19 oktober 2007

Daar ben ik weer!

Jeetje, wat gaat de tijd toch onwijs snel. Ik zie nu pas dat mijn laatste berichtje van 4 september is... Het is de afgelopen weken ook echt verschrikkelijk druk geweest. Begin september bij een nieuwe afdeling begonnen die nog helemaal opgezet moet worden. Er is afgesproken dat ik maar 3 daagjes per week werk, maar dat is momenteel niet haalbaar. Gelukkig heb ik een thuiswerkplek gekregen, zodat ik af en toe even thuis mijn werk kan doen. Hoewel dit eigenlijk niet de bedoeling is, vind ik het wel fijn voor mijn eigen gemoedsrust. Ik kan gewoon niet lekker stilzitten als ik weet dat er nog zoveel te doen is. Helaas moet het scrappen hier wel onder lijden, want in plaats van lekker de forums, weblogs, etc. af te struinen, log ik nu alleen maar in op het Siemens-netwerk... Ach, deze drukte is hopelijk snel voorbij!!

Met Thiemo gaat het in ieder geval helemaal goed. Hij kan sinds vorige week rupsen door de kamer. Ik heb een mooie bal voor hem gekocht, zodat hij nu lekker met de bal kan spelen. Het is een echte jongen, want zodra de bal in beeld is hoor je hem niet meer!! Hoewel Thiemo nu wel overal aan gaat zitten, vind ik het heerlijk dat hij weer wat meer bewegingsvrijheid heeft!

Vandaag ben lekker een dagje vrij en is Thiemo gewoon naar oma gegaan. Dit is de allereerste keer sinds 31 december, dat ik helemaal alleen ben. Ik had allemaal plannen gemaakt, maar daar ben ik eigenlijk nog niet aan toegekomen. Ik heb vanmorgen besloten, dat ik alleen maar ga doen waar ik zin in heb en dat is heerlijk NIETS DOEN (nou ja, op een paar wasjes, boodschappen en stofzuigen na dan).

Geen opmerkingen: