dinsdag 23 maart 2010

Sweet little Kyan

Zaterdag 16 maart jl. zijn vrienden van ons voor de tweede keer papa en mama geworden. Ze hadden al een dochter Daimy, maar nu hebben ze er een heerljke zoon "Kyan" bij. Hij is 3 weken te vroeg geboren, maar het is een bikkeltje! Hij heeft 2 daagjes in de couveuse moeten liggen en nu zijn ze lekker met z'n viertjes thuis. Zaterdag a.s. gaan we gezellig om kraamvisite.



De kaart die ik voor ze gemaakt hebt, is gebaseerd op sketch #56 van Cardpatterns. Echt een ontzettend leuke sketch, waar ik (eindelijk) weer eens lekker mee bezig ben geweest. Mijn voornemen is om mijn silhouette toch echt vaker te gaan gebruiken. Ik heb nu zo ontzettend veel afbeeldingen, lettertypes etc., dat ik de komende jaren iedere dag iets compleet anders kan maken. ;-) Iedere dag is voor mij iets te hoog gegrepen, maar ik ga mijn best doen!

zaterdag 20 maart 2010

Zucht....steun....pff....

Dit is een kort en bondig beschreven hoe ik de afgelopen weken op mijn kamer heb gezeten. Ik zit bijna iedere avond vol goede moed in mijn kamer, heb het papier uitgezocht en weet wat ik wil gaan maken, maar dan... Tja, dan begint het gestuntel. Aan het einde van de avond belandt het uiteindelijk toch nog in de prullenbak. Volgens mij noemen ze dat een "scrappersdip" en daar zit ik nu helaas middenin. :-(( Ik wil ook dolgraag weer wat nieuwe dingen kopen, maar ik wacht maar eerst tot mijn mega-dip voorbij is. Het is tenslotte zonde als ook mijn nieuwe aankopen in de prullenbak belanden.

Onderstaande dingen hebben de prullenbak niet gehaald, al ben ik er ook echt niet helemaal te spreken over. De layout is gemaakt in Blijdorp, waar Thiemo (en wij) een eigen abonnement heeft. Kunnen we wat vaker naar de olifanten, tijgers en giraffen gaan kijken, en wat is hij trots op zijn EIGEN pasje MET foto! ;-)

De cadeaubox is voor mijn schoonmoeder. Vandaag viert ze haar 60ste verjaardag en ze wil graag geld hebben voor een nieuw tapijt en meubels.

Uiteraard hebben Thiemo en Romy ook iets voor oma geknutseld. Ze hebben allebei 3 mooie bloemen geverfd en beplakt, en wat zijn het een talenten he?