zondag 31 januari 2010

Winter wonder land

Deze foto is in december 2009 gemaakt. De eerste keer dat Thiemo echt in de sneeuw kon spelen, maar het allerleukste vond hij toch wel de sneeuw eten... "Hmmm, lekker ijsje" riep hij de hele tijd.

De layout is redelijk "stijf" geworden, maar op de een of andere manier kom ik daar toch steeds op terug. Ik vind die drukken LO's vol met bloemen, pijlen, sterren, etc. echt helemaal super, maar als ik zoiets wil maken dan ben ik gewoon echt niet tevreden. Hoewel ik iets compleet anders in gedachte had, laat ik hem maar hierbij.



zaterdag 16 januari 2010

Canvas Thiemo en Romy

Thuis heb ik (echt heel schandalig) helemaal geen foto's van Thiemo en Romy staan/hangen. Daarom was mijn volgende project het maken van canvassen voor in de hal.

De foto van Thiemo is echt zoals hij is. Helemaal gek van bowlen en super enthousiast als hij de bal over de baan ziet rollen. Het allerleukste vindt hij de high-five, fristi uit een flesje drinken en een lekkere tosti. Ook Romy vindt die laatste 2 dingen erg leuk. Voor bowlen is ze nog iets te klein.

Romy kan je soms zo verschrikkelijk onschuldig met die grote bruine ogen aankijken. Ze ziet er zo onschuldig uit, maar ze weet heel goed hoe ze de aandacht kan krijgen. ;-)

De foto's van de canvassen zijn niet van supergoede kwaliteit, maar je krijgt een indruk. Over de canvas ben ik niet echt tevreden, maar het is even niet anders... Over een paar maanden (of als ik een andere leuke foto heb), maar een nieuwe canvas maken.





dinsdag 12 januari 2010

Ik lijk wel jarig!!!

Zoals ik al eerder heb gemeld, is een van de tandwieltjes van mijn Revolution versleten. Bij de plaatselijke bouwmarkt heb ik gevraagd of zij dit tandwieltje kunnen leveren. Helaas is het zo'n speciale, dat deze speciaal gemaakt moet worden voor "slechts" EUR 50,00. Tja, en dat ga ik natuurlijk niet doen!

Zeker niet omdat ik van Quickutz de aanbieding heb gekregen om de Epic Six met 50% korting aan te schaffen. In plaats van USD 90,00, kost hij nu USD 50,00. Ze doen deze aanbieding, omdat de Revolution er helemaal uit is en ze ook geen onderdelen meer hebben (vind ik wel een beetje vreem, maar ja...). Ik hoefde slechts een foto van het serienummer, mijn NAW-gegevens en creditcard-gegevens door te geven. Zojuist heb ik van Quickutz de bevestiging ontvangen dat alles akkoord is en dat ze met circa 1-2 weken de Epic Six zullen versturen! Onderstaand apparaat is dus binnenkort van MIJ!!!



Het duurt even, omdat ze op een nieuwe lading moeten wachten. Geduld is een schone zaak, zo blijkt maar weer. Ik wilde de Epic Six nl. al 2 weken geleden in de winkel kopen... Het is dus maar goed dat ik een keer gewacht heb!

Verder komt vrijdag a.s. mijn Making Memories Desktop Carousel binnen, hoihoihoi!!! Hij is zoooo gaaf, en volgens mij ook zo makkelijk. Niet meer mopperen, omdat ik mijn schaar, lijm, liniaal, etc. niet kan vinden!



Ik koop alles zelf, maar het voelt wel een beetje alsof ik cadeautjes krijg.

donderdag 7 januari 2010

Kerstboekje 2009

Zo eindelijk het kerstboekje 2009 af. Het heeft even geduurd, want zo makkelijk is het eigenlijk helemaal niet. Iedere pagina probeer je toch wel (iets) anders te maken, maar de stijlen van de pagina's moeten ook weer niet teveel gaan verschillen... Zo waren de eerste 2 pagina's in eerste instantie heel anders, want daar had ik strikken, bloemen en gestempeld papier op gebruikt. Vervolgens werden de andere pagina's toch wel wat strakker en heb ik de eerste pagina's toch ook maar aangepast.



Het eindresultaat is best leuk geworden, maar het zal wel weer ff duren voordat ik een nieuw boekje ga maken. Er liggen namelijk nog zoveel andere dingen op stapel!!! ;D