zaterdag 20 maart 2010

Zucht....steun....pff....

Dit is een kort en bondig beschreven hoe ik de afgelopen weken op mijn kamer heb gezeten. Ik zit bijna iedere avond vol goede moed in mijn kamer, heb het papier uitgezocht en weet wat ik wil gaan maken, maar dan... Tja, dan begint het gestuntel. Aan het einde van de avond belandt het uiteindelijk toch nog in de prullenbak. Volgens mij noemen ze dat een "scrappersdip" en daar zit ik nu helaas middenin. :-(( Ik wil ook dolgraag weer wat nieuwe dingen kopen, maar ik wacht maar eerst tot mijn mega-dip voorbij is. Het is tenslotte zonde als ook mijn nieuwe aankopen in de prullenbak belanden.

Onderstaande dingen hebben de prullenbak niet gehaald, al ben ik er ook echt niet helemaal te spreken over. De layout is gemaakt in Blijdorp, waar Thiemo (en wij) een eigen abonnement heeft. Kunnen we wat vaker naar de olifanten, tijgers en giraffen gaan kijken, en wat is hij trots op zijn EIGEN pasje MET foto! ;-)

De cadeaubox is voor mijn schoonmoeder. Vandaag viert ze haar 60ste verjaardag en ze wil graag geld hebben voor een nieuw tapijt en meubels.

Uiteraard hebben Thiemo en Romy ook iets voor oma geknutseld. Ze hebben allebei 3 mooie bloemen geverfd en beplakt, en wat zijn het een talenten he?


3 opmerkingen:

Elena zei

Wat een coole LO! De titel is leuk man!
Bij mij helpt het altijd heeel goed om ff te gaan shoppen bij SBN! Ik zou zeggen; DOEN! ;-)

De bloemen van Romy en Thiemo zijn ook cool! Zulke bloemen heb ik vroeger ook nog gemaakt! :-D

Ik denk dat je een workshopje nodig hebt...

xx

Dora zei

De lo is perfect, en het cadeau doosje ook. soms heb je gewoon hogere verwachtingen en wil dat even niet, maar ik vind beide creaties top hoor!

Alexandra zei

Ondanks je scrapdipje heb je toch een leuke layout weten te maken, hij ziet er super uit. Het doosje is ook leuk. En oma zal vast heel blij zijn met die eigengemaakte bloemen van de kids.