dinsdag 24 november 2009

Dag lieve lieve juf Martine

Donderdag aanstaande neemt een van de juffen van Thiemo en Romy afscheid. Echt heel erg jammer, want het is zo'n ontzettend leuke en lieve juf!!! Het is geen vrijwillige keuze van juf Martine, want ze moet stoppen i.v.m. een tennisarm.

Om haar te bedanken en veel succes te wensen, heb ik een cadeautasje gemaakt. In het tasje komen 3 gezichtsmaskertjes, een zakje met lekkere chocolaatjes en natuurlijk tekeneningen van Thiemo en Romy.



zondag 15 november 2009

Het is weer even geleden...

De afgelopen weken is het zo druk (geen idee waarmee ik het druk heb...), maar ik kom gewoon niet toe aan scrappen. Op zich is dit geen schande, maar ik vind het wel heel erg slordig dat ik de verjaardagskaarten te laat verstuur. Mijn excuses hiervoor!!! Hoewel het nog geen 1 januari is, heb ik nu toch de voornemens om minimaal 1 kaart per week te maken, en op tijd mijn verjaardagskaarten te versturen... Dat zal toch wel moeten lukken. ;-)

Deze giftcard heb ik begin november aan mijn collega gegeven. Ik had geen tijd om hem eerder op mijn blog te zetten.



En dan nu snel aan de slag met de giftcard voor mijn ouders. Ze krijgen kaartjes voor het concert van Frans Bauer op 22 november, alleen moet ik de kaartjes nog geven. Je begrijpt, dat ik natuurlijk niet de kaartjes in een saaie witte envelop wil geven. ;-)