dinsdag 24 maart 2009

CP sketch #7

Wat hebben we afgelopen week toch een paar fantastische dagen gehad. Heerlijk in de zon lopen, Thiemo lekker zien rondrennen in de zon en een drankje drinken in de tuin! Tja, dan merk je pas hoe heerlijk de zomer kan zijn, maar helaas laat deze nog even op zich wachten. Vandaag loop ik namelijk weer gewoon rond in mijn winterjas en heeft Thiemo zijn sjaal weer om...

Maar ik geef niet snel op, en probeer het lentegevoel vast te houden! Ik heb voor de sketch van Cardpatterns dus gewoon lekker vrolijk roze en geel papier gepakt. De zon heeft me waarschijnlijk ook wat scrap-energie gegeven, want binnen een uur was de kaart gewoon klaar!!!!

zondag 22 maart 2009

Kaart met sterren

Gisteravond weer eens gezellig wezen scrappen met Elena. Een vriend is binnenkort jarig, dus wilde ik een mannenkaart maken. De kaart is uiteindelijk toch weer anders geworden dan in eerste instantie de bedoeling was.

donderdag 19 maart 2009

Zomaar

Na een tijdje niets gedaan te hebben, heb ik nu weer eens een kaartje gemaakt. De kaart was bedoeld voor iemand op de opkikkerlijst van D&D, maar het is er niet van gekomen om hem ook echt te posten... Nou ja, er komt vast wel weer een moment dat ik hem kan versturen.

Nikon Coolpix P90

Afgelopen maandag hebben we bij Camaranu.nl een nieuwe digitale camara besteld. Er stond dat de levertijd 5-10 werkdagen was, maar gisteren werden we gebeld met de vraag of ze hem vandaag tussen 13.00 en 13.30 uur kunnen komen afleveren!!!! Maar natuurlijk geen enkel probleem. Hier blijf ik dus echt voor thuis!

De camara is pas sinds 13 maart te koop en wij hebben hem nu al in huis. :-)) Een vriendin, die veel van fotografie weet, heeft de camara voor ons "goedgekeurd". Voor ons geen spiegelreflex met verschillende lenzen, maar gewoon een goede en gebruiksvriendelijke camara. Nu maar eerst de accu opladen en dan gaan we helemaal los!!!