zondag 18 oktober 2009

Giftbox

Dinsdag aanstaande viert een collega zijn 40-jarig jubileum. Zoals altijd van de secretaresse (dus van mij) verwacht wordt, verzorg ik (uiteraard) de cadeautjes en het jubileumboek. Op zich vind ik dit hartstikke leuk, maar voor deze persoon vind ik het toch wat lastiger (lees: niet leuk!). Iedereen heeft collega's / kent personen waar je nou niet echt een klik mee hebt... Deze niet-klik heb ik dus met deze collega, waarschijnlijk is dit wederzijds want ik ben niet uitgenodigd voor de jubileumviering (vind ik ook ECHT NIET erg!). Ik vind het al een heel groot cadeau dat deze collega sinds 1 oktober minder gaat werken (afbouwen ivm zijn pensioen) en dan ook nog eens bij een andere divisie!

Er is behoorlijk wat geld ingezameld, dus zijn verlanglijstje hebben we aardig kunnen kopen. Hij wilde ook een wandelweekend voor Duitsland, maar dat kunnen wij niet vooraf voor hem boeken en daarom geven we hem het geld. Omdat een "gewone" envelop geven zo saai is, heb ik een "giftbox" gemaakt. Mijn uitwerking is gebaseerd op een idee van Ingrid.6 opmerkingen:

Dora zei

Wat een mooie box, leuk in deze kleuren, ik blijf dat moeilijk vinden deze kleuren om mee te werken maar bij jou is het super!

Elena zei

COOL!!!!
Echt een hele mooie giftbox! Super!

xx

PS. Gaan we nog naar SD zaterdag? Of pakken we P&P?? ;-)

Ilonka zei

Whow wat een mooie kaartjes maak je ik kwam via via op je blog terecht. Ik heb me gelijk aan gemeld als volgster van je blog.


groetjes ilonka

Alexandra zei

Prachtige giftbox. Daar mag je niet zo leuke collega wel heel erg blij mee zijn.

Floortje zei

Wat knap dat je zoiets moois kunt maken voor iemand die je eigenlijk niet mag! (ik weet niet of ik dat zou kunnen....)
Groetjes, Floortje

Lisan zei

Wat een verschrikkelijk lief doosje is dit!