dinsdag 30 december 2008

Dagje Dolls

Gisteren gezellig met Elena naar Dolls & Decorations geweest. Aangezien het voor ons bijna een uur rijden is, doen we dit niet vaak. Het had daarom iets weg van een schoolreisje! Geen rugzak met broodjes balgehakt en pakjes fris mee, maar een zak drop voor in de auto en de portemonnee.

Om 14.00 uur kwamen we aan en om uiteindelijk 16.00 uur zijn we weer terug naar Zoetermeer gegaan. De tassen goed gevuld met (vooral) papier! Eenmaal thuis snel een pizza eten en dan gelijk aan de scrap!!! Wat is het toch veel gezelliger als je samen met iemand anders aan het scrappen bent. Ik heb zowaar een kaartje afgekregen (de party-kaart).

zondag 21 december 2008

Fijne dagen!

Hanneke heeft zulke leuke cadeautasjes gemaakt, dat ik ze gewoon moest maken! Na lang denken kwam ik op het idee tasjes voor de juffen van Romy te maken. Ik heb het kerstpapier van My Mind's Eye gebruikt. Helaas had ik niet de juiste embellishments, waardoor ik maar "weer" bloemen gebruikt heb... In de tasjes zitten 2 kerstbonbons.

Dag juf!

Morgen is de laatste dag van Thiemo bij de dreumessen. Om de juffen te bedanken voor hun enthousiasme en alle dingen die zij Thiemo hebben geleerd, heb ik boekjes voor ze gemaakt. Naast een kleurplaat van Thiemo krijgen ze ook 2 gezichtsmaskertjes en een bedankbriefje. Ik hoop dat ze het leuk vinden!

dinsdag 16 december 2008

Weer veel te laat begonnen....

Ik weet al een jaar lang, dat Thiemo eind 2008 moet trakteren op de creche ivm zijn verjaardag. In principe heb je dus alle tijd om iets leuks te verzinnen, maar ja... De avond voor het trakteren op school begin ik met de cadeautjes. Ik was van plan iets heel leuks te maken, maar helaas. Het is iets heel eenvoudigs geworden. Tja, 28 keer hetzelfde maken is ook niet echt leuk. Ik heb nu in ieder geval weer een jaar de tijd!

zaterdag 6 december 2008

Bezoekje Almere

Vandaag op visite met de kids bij de vader van Vincent in Almere. Uiteraard wilde ik dan ook gelijk even langs bij Dolls & Decorations, voor het kopen van spullen voor de afscheidscadeautjes van Thiemo. Helaas kon ik niet al te lang in de winkel snuffelen, want de kids waren het in de auto zitten nl. al behoorlijk zat. Ik heb daarom alleen gekocht wat ik echt nodig had... papier en de borderpunch van Fiskars.
Mijn schoonvader heeft een nieuwe auto en daarbij kreeg hij een portable DVD-speler met 2 schermen en 2 draadloze koptelefoons!!! Aangezien zij maar met z'n tweetjes zijn hebben ze er helemaal niets aan... dus hebben wij ze gekregen! Echt superleuk en ze komen super van pas wanneer we in mei naar het Gardameer gaan. Ik zie nu al een stuk minder op tegen die autoreis. ;-)En als we de volgende keer naar Almere gaan, zet ik ze ook aan om te oefenen (kan ik gelijk wat langer bij Dolls neuzen!).

donderdag 4 december 2008

Afscheidscadeau Thiemo

Jippie, ik heb vandaag een heel leuk cadeautje gevonden voor Thiemo om uit te delen op het kinderdagverblijf!!! 1 januari a.s. gaat hij nl. over naar de Ukkengroep. Ik vind het wel een beetje spannend, want hij gaat dan naar het naastgelegen gebouw met allemaal nieuwe kindjes en juffen! Ik ben erg benieuwd hoe hij dit vindt. Waarschijnlijk stel ik mij weer verschrikkelijk aan, want die kleintjes maken zo snel vriendjes.

Via internet (het traktatiehuis) heb ik voor ieder kindje 24 knutselringen besteld voor slechts EUR 0,75 per stuk! In ieder geval geen bellenblaas, ballon of Nijntje-koek, want dat geeft bijna ieder kind. Nu dus leerzame bouwringen. Ik hoop de zakjes heel snel binnen te krijgen, zodat ik aan de knutsel kan. Ik kan ze door het bedrijf laten inpakken, maar ik doe dat toch veel liever zelf. Uiteraard laat ik een foto zien van het eindresultaat, wordt dus vervolgd...

dinsdag 2 december 2008

Blog metamorfose

Via Elena heb ik de fantastische site van Allie Brown ontdekt. Ik vind het altijd zo knap wanneer mensen zo'n mooie bloglayout hebben, en nu heb ik er dan ook een!!! Tja, niet zelfgemaakt maar ik ben er wel trots op.

Scrapkamer

En dan nu eindelijk foto's van mijn eigen scrapplekkie thuis!

Ik heb de meubels iets anders neergezet en bij de Ikea lekker inkopen gedaan. Die prijzen van de Ikea blijven me verrassen. Door zelf "anders" te denken, kom je op hele leuke dingen voor je kamer. Zo is de rails voor het ophangen van je keukengerei, een mooie rails voor mijn alfabetten en andere stickers!

Je moet wel stevig in je schoenen staan om niet in een keer de winkel leeg te kopen. Tja, dan ben ik toch wel anders. Donderdagavond naar de Ikea, waarbij ik toch maar niet de witte planken heb gekocht om vervolgens vrijdagavond alsnog die planken te kopen... EUR 8,95 per plank, daar kun je ze zelf niet voor maken.

Ik moet zeggen dat ik heel blij ben met mijn kamer! De werkplek en spullen zijn er, nu nog de inspiratie!