zondag 26 oktober 2008

Sterkte

Vandaag weer heerlijk zitten scrappen met Elena. 's Middags eerst even naar de Pipoos voor het "inwisselen" van mijn cadeaubonnen en daarna snel thuis aan de slag. Een collega zal voor circa 6 maanden afwezig zijn, dus weer een goede reden om een kaartje voor haar te maken.

woensdag 22 oktober 2008

Jarig



Binnenkort wordt een vriendin 30 jaar, dus een goede gelegenheid om een zelfgemaakte kaart op te sturen. Ik was begonnen met het liften van een kaart, maar (zoals altijd...) is de kaart compleet anders geworden!
Het enige wat hetzelfde is gebleven, zijn de 4 strookjes als achtergrond... Ik moet zeggen dat ik toch wel trots ben, dat het uiteindelijk een kaart met "eigen ontwerp" is geworden!!!

donderdag 16 oktober 2008

Feest!


Hehe, er is weer layout af. Afgelopen zondag begonnen en nu dan eindelijk klaar! Het blijft nog lastig om steeds andere dingen te verzinnen... Men zegt "oefening baart kunst", dus dat wordt gewoon lekker heeeeeel veel scrappen!

vrijdag 10 oktober 2008

Ik wist het... ik ben echt van adel!!!

Ik had altijd al het gevoel dat ik anders ben dan anderen, dat ik een soort PRINSES ben! En ja hoor, mijn gevoel is bevestigd!



Op zaterdag 20 september jl. heeft mijn moeder, als koningin Beatrix, het nieuwe clubgebouw van Crescendo in Bleiswijk geopend! Zoals je kunt zien, is zij toch echt de enige echte look-a-like! ;-)

Draaien

Thiemo is zijn "hele" leven al geinteresseerd in ronde draaiende dingen. Wielen, wieken van een molen, de sproeier van de vaatwasser en de wijzers van klokken en horloges vindt hij keer op keer weer boeiend!



Opa altijd trots dat Thiemo bij hem wilde zitten, helaas ging het Thiemo alleen niet om opa zelf, maar om die mooie wijzers van opa's horloge... Volledig in trans kijkt hij hoe de wijzers steeds maar blijven draaien!

dinsdag 7 oktober 2008

Trots zijn op een drol....

het moet niet nog gekker gaan worden, maar ik kan het echt niet laten!!!
Vandaag heeft Thiemo voor de eerste keer (en op eigen initiatief) op het potje gepoept. Hij loopt de hele week al voor het poepen "bah" aan te kondigen, maar eenmaal op het potje gebeurd er helemaal niets!

Ook vandaag liep meneer weer "bah bah bah" te roepen en ik dacht eigenlijk "laat maar gaan', maar Vin vroeg toch maar of hij op het potje wilde. Thiemo knikt ja, dus ACTIE!!! Ik snel zijn broek en luier uit doen, en Vincent het potje uit de hal halen en voor (of achter) de babygym gezet zodat meneer tijdens het zitten kan spelen(hij wil iets te graag op zijn vader lijken, want die neemt ook altijd zijn psp mee...). We hebben dus werkelijk alles gedaan om het meneer zo aangenaam mogelijk te maken... en ja hoor na 30 seconden is het dan ook echt gebeurd, goed he?

Heerlijk zonnebaden in bad op je luchtbed...

Gisteren is Romy voor de allereerste keer met Thiemo in bad gegaan. Ze is uiteraard nog veel te klein om zelf te kunnen zitten, daarom dobbert mevrouw op haar eigen luchtbedje!



Ze vindt het helemaal fantastisch en Thiemo vindt het nog gezellig ook. Nu kan hij naast zijn eigen buik ook die van zijn zusje insoppen. Ander voordeel voor ons is dat het vreselijke gesjouw met een vol badje van en naar de badkamer niet meer nodig is! ;-))