zondag 12 augustus 2007

Fabeltjeskrant-gekte


Wat zitten mensen toch eigenlijk vreemd in elkaar. Je loopt door Appie Heijn en daar zie je opeens DE handpoppen van de Fabeltjeskrant staan. Hoewel ik helemaal niets met de Fabeltjeskrant heb, hebben Vin en ik opeens wel de verzamelwoede om al deze poppen te hebben. Tja, is natuurlijk erg leuk voor Thiemo later (jaja, alsof hij wel de figuren van de Fabeltjeskrant kent...).

Je krijgt de poppen voor EUR 2,99 als je 2 pakken thee, 2 pakken senseo en nog een aantal van zulke artikelen koopt. We zijn rustig begonnen met 2 poppen, maar de volgende dagen werden we toch onbewust naar Appie toegetrokken. Op 10 augustus kwamen we er achter dat deze actie maar tot 11 augustus loopt. PANIEK, want we moeten nog 3 poppen. Vin is 's avonds om 21.00 uur nog snel naar de Appie XL in het Stadshart geweest, maar helaas hadden ze daar de postduif niet. Wat nu??! Zaterdagochtend dan maar heel vroeg boodschappen gaan doen in Rokkeveen. Vin was nog bezig met het pakken van een winkelwagentje, terwijl ik met Thiemo naar de poppen "holde". En ja hoor, er stonden nog genoeg postduiven!!!! Hiephoi, we hebben ze nu alle 7 (en 14 pakken thee...)!


3 opmerkingen:

Cursief Huigje zei

Of hoe reclame blijkbaar toch werkt!:))
Veel plezier met de poppen! En onthoud goed: oogjes toe, snaveltjes dicht.

Jebenteenechtezeddammerals zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Heino Bohmer zei

Ik heb er vandaag tien gekocht bij een kringloop winkel voor een euro per stuk Hoe lang is deze aktie geleden? Ik mis Bleu Burd Pino zo te zien #Ik heb hier een doek hangen voor schaduw spelen met een projector.Eens uit proberen of dat gaat lukken