woensdag 30 september 2009

2 Sketches 4 You, #36

Vanaf nu staan de kaarten eigenlijk allemaal in het teken van de Kerst! De scrap-zin begint nu ook met de dag beter te worden. Tja, dat is toch ook wel weer het voordeel van de herfst. Het wordt alweer snel donker en fris buiten, dus gewoon heerlijk op m'n kamertje aan de scrap. ;-)



Deze kaart is gemaakt naar aanleiding van de sketch van 2S4Y. Wat ben ik toch blij met m'n silhouette. Niets geen stanzen kopen voor het maken van sneeuwvlokken. Gewoon een lettertype op internet zoeken waar sneeuwvlokken in voor komen, het lettertype installeren op de pc en hupsakee daar heb ik opeens 30 soorten sneeuwvlokken, leuk leuk leuk!

woensdag 23 september 2009

Laura's sketch #35

Hier mijn uitwerking van de sketch van 2 Sketches 4 You. Een leuke sketch waar je echt alle kanten mee uit kan...


De kaart heeft eerlijk gezegd nog iets nodig, maar na 1 dag staren kan ik echt niets bedenken wat er nu echt goed bij past. Voorlopig is het nog geen Kerst, dus ik heb eventueel nog even de tijd ;-)

zondag 20 september 2009

Kerstkaartje #1

Gisteravond begonnen met het maken van kerstkaarten. Vorig jaar was dit ook de bedoeling, maar dat papier ligt nu nog steeds in de kast. Aangezien ik het niet leuk vind om met dit "oude" papier te werken, heb ik afgelopen week lekker nieuw papier gekocht. Het was een hele uitdaging om papier uit te kiezen, want jeetje wat zijn er een boel leuke lijnen!!! Om mijn stapel "oud" papier niet nog meer te laten groeien, ben ik niet als een dolle stier papier gaan inslaan.



Deze kaart is gemaakt nav de sketch 33 van Cardpatterns en ik heb heb lekker simpel gehouden. Het papier is Bo-Bunny's back to backs! Niet te kersterig en helemaal mijn kleuren.


donderdag 17 september 2009

Little Sam

Dinsdag 8 september hebben vrienden hun tweede kindje "gekregen". Het was alleen een grote verrassing dat het een jongen is, want er was gezegd dat ze nog een meisje zouden krijgen... Oeps, hele kamer roze, roze kleertjes bij zich, alleen een meisjesnaam verzonnen, etc. En dan ook nog de grote zus, die helemaal op een zusje gerekend had... Na lang denken zijn ze op de naam "Sam" gekomen! Weer een goede reden om een kaartje te maken en ook deze keer ga ik hem echt opsturen. ;-)



zondag 13 september 2009

Jaja, vandaag voor de allereerste keer...

...heb ik een kaart aan een niet-scrapper gegeven!!! Eigenlijk koop ik voor familieleden, etc. altijd gewoon een kaart in de winkel, omdat ik het toch wel vreemd vond om een eigen knutselkaart te geven. Vandaag heb ik (op aandringen van Vincent) deze kaart aan mijn zwager gegeven. De kaart is iets aangepast, doordat ik "HB" heb vervangen door "30". Er was geen tijd om een nieuwe foto te maken, dus vandaar deze.



zaterdag 12 september 2009

Balloons and streamers

Weer aan de slag gegaan met een kaartje. Ook deze keer niet gewerkt naar aanleiding van een sketch, maar gewoon lekker zelf aan de gang gaan. Ik moet zeggen dat ik over deze kaart erg tevreden ben! Gewoon lekker strak en een tikkeltje stoer. ;-)


vrijdag 11 september 2009

Cake and candles

Deze keer een frosted clearcard gebruikt van Shortcutz. Ik blijf het toch een uitdaging vinden om met clearcards te werken, want tenslotte moet de achterkant er ook nog netjes uitzien. :-)



zaterdag 5 september 2009

Happy birthday!

Na een lange tijd gisteren weer eens gezellig wezen scrappen met Elena! Uiteraard weer met zo'n verschrikkelijk foute, maar lekkere bak met chocolade rozijnen... We zijn lekker aan de slag gegaan met het maken van kaarten. Ik moest nog een kaartje maken voor mijn vader. Hij was afgelopen dinsdag jarig, maar hij viert het morgen.