dinsdag 28 juli 2009

Laura's sketch 31

Vandaag een verschrikkelijke dag gehad met de kids. Sinds een paar weken is het voor hun onmogelijk om even lekker rustig te spelen... Alles wat de een heeft MOET de ander hebben, zitten ze allebei aan een kant van de kamer zoeken ze elkaar toch weer op!!! Ik was vanavond dan ook echt toe aan wat tijd voor mijzelf. Gelukkig was de sketch van 2S4Y leuk, dus ben ik daar lekker mee gaan stoeien.



Ook voor deze kaart het papier van American Crafts gebruikt. Het is 1) erg leuk/vrolijk papier en 2) als papier eenmaal bij de "restjes" ligt dan ga ik er niet (zo snel) meer mee aan de slag.

Tot mijn grote vreugde ontdek ik net dat op het geheugenkaartje waar deze foto op staat, de foto's bevat van de tweede verjaardag van Thiemo!!!!! Ik dacht dat deze foto's op een kapot kaartje stonden....

maandag 27 juli 2009

CardPatterns, sketch #25

Gisteren lekker aan de slag gegaan met (natuurlijk!) mijn mooie nieuwe silhouette en de sketch van CardPatterns. Oei, wat is het moeilijk om een keuze te maken uit al die afdrukken in de Silhouette-shop. Gelukkig heb ik een onbeperkt abonnement afgesloten, dus de komende maanden kan ik lekker mijn gang gaan!



Ik ben niet helemaal tevreden met het eindresultaat, maar om de kaart nu gewoon weg te gooien is ook wel weer zonde. Ach, ik begin vanavond gewoon aan een nieuwe sketch...

maandag 20 juli 2009

Hij is besteld!!!



Jippie, vanaf woensdag ben ik de trotse bezitter van dit super apparaat!!! Afgelopen zaterdag dan eindelijk mijn silhouette SD bij Dolls & Decorations besteld. Er ging helaas iets fout met het overmaken via Ideal, waardoor ik het bedrag uiteindelijk handmatig heb moeten overschrijven. Helaas, gaat het dan een stuk minder snel en moet ik nog een extra dagje wachten... Gelukkig heeft Petra al wel bevestigd dat mijn pakketje voor verzending klaarstaat, jippie!!!!

De silhouette is een cadeautje van Vincent (en mij) voor mijn (alweer) 30ste verjaardag. Aangezien ik pas 4 augustus jarig ben, zou ik dus nog even moeten wachten... Dat gaat mij natuurlijk niet lukken dus de komende dagen maar extra lief voor Vincent zijn, zodat ik er toch gelijk mee kan spelen! ;-))

dinsdag 14 juli 2009

Visjes

Na twee kaartjes gemaakt te hebben, nu aan de slag geweest met een vakantiefoto van Thiemo. Het was weer een redelijke uitdaging, want eigenlijk val ik altijd terug op iets wat ik al gedaan heb... Vooral voor een jongen vind ik het toch wat lastiger, maar gelukkig is daar dan `Peter van Tilburg`! Jeetje, wat maakt hij stoere dingen zeg.



zondag 12 juli 2009

Dutch Card Lovers, sketch 7

Gelukkig begint de scrapzin echt weer een beetje terug te komen. Gisteravond dus lekker aan de slag gegaan met de sketch van Dutch Card Lovers!



zaterdag 11 juli 2009

Belofte maakt schuld

Zoals beloofd in mijn vorige bericht, moet ik echt aan de slag met verjaardagskaarten. Ik heb me aan mijn woord gehouden hoor, want ik heb zowaar mijn kaartje afgemaakt!!! De kaart is gebaseerd op sketch 22 van CardPatterns.



De afgelopen weken heb ik niet gescrapt, maar ik heb wel veel lopen surfen op het internet. Ik heb de site van een Francaise "Elodie" ontdekt. Ik ben echt helemaal fan van haar stijl! Niets geen drukke kleuren maar mooie naturel kleuren en echt fantastische embellishments.

Het is alleen jammer dat ik heb moeten constateren dat mijn papiervoorraad vooral uit knalkleuren bestaat... Tja, dat wordt binnenkort toch wat papier inslaan. Al weet ik nu wel, dat ik dus echt niet meer in een keer stapels papier ga kopen. Veel van mijn laatste papier-aankopen, zijn namelijk niet echt een succes...

Groetjes,
Daniëlle

dinsdag 7 juli 2009

Help, de bodem van mijn kaartendoos ontdekt...

Vandaag een lichte paniekaanval, want ik heb ontdekt dat mijn kaartendoos daadwerkelijk een bodem heeft, hellup! Er moesten vandaag 2 kaarten op de bus, maar tot mijn grote schrik zijn dit dus ook mijn 2 laatste kaarten... Aangezien ik deze week nog een kaart moet versturen, wordt het dus echt tijd om weer aan de slag gaan.

Oeps, dat wordt een probleem! Ik heb wel zin om te scrappen, maar door alle andere dingen die ik ook moet doen, kan ik mij er helaas niet toe zetten... Daarnaast schreeuwen de foto's van de vakantie ook om layout en een miniboekje.

Conclusie: ik MOET dus echt aan de slag!!! Om de scrapzin weer een beetje terug te krijgen heb ik maar eerst mijn bloglay-out gewijzigd, misschien dat het helpt...

Hopelijk ben ik snel weer terug om eindelijk weer eens een paar scrapsels te tonen!

Groetjes,
Daniëlle